Etsi
  • Riikka Lamminen

Tervetuloa vuosi 2020

Paljon on ehtinyt tapahtua ja vuosikin vaihtui jo uuteen. Vuosi on on ollut työntäyteinen ja sisältänyt monia mieleenpainuvia kohtaamisia. Kiitos niistä kuuluu asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Työtehtävät ovat olleet miellyttävän monipuolisia - yksilöterapiaa ja lasten ja nuorten perheiden kanssa työskentelyä, pienryhmiä, erilaisissa asiantuntijaryhmissä mukanaolemista, useita koulutustilaisuuksia, joissa olen saanut olla kertomassa eläinavusteisuuden hyödyistä ja toimintamuodoista.


Olen saanut lähes päätökseen aloittamani kognitiivisen lyhytterapeutin koulutuksen. Koska kaiken uuden tiedon saaminen on mielenkiintoista ja niin opettavaista, olen aloittamassa psykofyysisen psykoterapian opinnot. Tästä uskon saavani monia oivalluksia lisäksi omaan työhöni eläinavusteisena terapeuttina.


Tervetuloa tallille tutustumaan ja muuten vaan juttelemaan kaikki yhteistyökumppanit ja uudet tuttavuudet. Minut löytää sieltä pipo päässä, ratsastushousut jalassa ja multaa kynsien alla miltei joka päivä :)

20 katselukertaa

p. 041-5035939      email.  lamminenriikka@gmail.com