top of page

Hevosavusteisessa psykologipalvelussa  lähtökohtana on hevosen ja ihmisen vuorovaikutus sekä talliyhteisön ja –ympäristön tarjoamat mahdollisuudet. Vuorovaikutusta sekä talliympäristöä hyödynnetään toiminnassa suunnitelmallisesti asiakkaan ja lähettävän tahon tavoitteiden mukaisesti. Luonnossa liikkuessa ja eläinten kanssa puuhaillessa on usein helpompi jutella vaikeistakin asioista - ympäristö antaa perspektiiviä asioiden tarkastelemiseen ja siellä on helppoa löytää asioihin uusia näkökulmia.

Ja muuten Klaufir on islantia ja tarkoittaa suomeksi kavio

Minulla on ratkaisukeskeisen psykoterapian koulutus, kognitiivinen lyhytterapeuttikoulutus sekä tällä hetkellä meneillään psykofyysisen psykoterapian koulutus. Nämä yhdistettynä sosiaalipedagogisen hevostoiintaohjaajan koulutukseen sekä neuropsykiatrisen valmentajan koulutukseen tuovat mahdollisuuden monipuoliseen ja asiakkaiden tarpeita parhaiten tukevaan työskentelyyn.

Minulla on lisäksi opinto-ohjaajan ja ammatillisen kouluttajan pätevyys.  Nämä koulutukset sekä pitkä kokemus työskentelystä ammatillisessa koulutuksessa ja opintopsykologina antavat työkaluja työskennellä oppimisen ongelmien, opiskelu-motivaation, koulukeskeyttämisten ja urasuunnittelun saralla.

Olen myös tehnyt ammatillisen kuntoutuksen saralla pitkään töitä - työhyvinvointi ja työssäjaksamisen haasteet sekä ammatillisen uudelleensijoittumisen kysymykset ovat minulle tuttuja.

Klaufir

Teen psykologin työtä Lempäälässä kauniissa maalaismaisemassa.  Työkavereinani ovat eläimet ja työhuoneenani luonto. Sateen sattuessa tai muuten vaan jos ei jaksa olla ulkona, voimme jutella viihtyisässä työhuoneessa sisätiloissa.

bottom of page